D.BAKIR/ Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr.Murat Aksu‘, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni kutladı.

Mesajında, ‘Kadir Gecesi’nin içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı olduğuna’ dikkati çeken ,Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr.Murat Aksu‘,şunları söyledi:
‘Kadir Gecesi’nin faziletleri saymakla bitmez. Böylesi Mukaddes ve ulvi kandil geceleri, Cenab-ı Allah’ın sınırsız rahmetlerinin kâinatı kuşatarak tecelli edeceğinin habercisi ve müjdecisidir.

Kutlu zaman dilimleri, Cenab-ı Allah’ın, bütün dünya insanlarına, rahmet ve bağışlanma kapısı olarak bahşettiği, mukaddes gün ve gecelerdir.
Bu kutlu gece, kalbimiz ve iç dünyamıza yolculuk yapmamıza, bir duygu fırtınası yaşayarak arınmamıza, hayatımızda genel anlamda bir muhasebe yapmamıza, Âlemi İslam ve bütün insanlığın yüksek değerlerle ulaşmasına vesile olsun inşAllah.

Biz Müslümanların heyecanla ve sabırsızlıkla beklediğimiz, adeta iple çektiğimiz, böylesine anlamlı ve yüce bir güne kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Toplumsal kardeşlimiz, birlik ve beraberliğimiz ve dayanışmamızın en veciz örneklerini yaşadığımız, 11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in son günlerini yaşadığımız bu günlerde, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, hep beraber, Cenab-ı Allah’a yalvaracak, dualarımızın Dergah-ı İzzeti’nde kabulü için niyazlarda bulunacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, rahmet ve mağfiret dolu nice kandillerde buluşmak dileğiyle, hepimizin mübarek Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyor, başta vatanımız olmak üzere bütün İslam dünyasının yeniden huzur ve esenlik dolu günlere kavuşmasını, Yüce Rabbim’den diliyorum’.